visaland22

ویزای کانادا

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

شاید شما هم زمانی که قصد اخذ ویزای یک کشور را داشته اید، با کلمه مولتی، مولتیپل، مالتی و مالتیپل برخورد داشته اید. ویزای مولتی کانادا به نام ویزای پنج ساله نیز شناخته می شود. ویزای پنج ساله، یکی از انواع ویزای موقت کانادا است که به دارنده ویزا مجوز می دهد که بدون محدودیت و به دفعات به این کشور سفر داشته باشد. دارنده این ویزا می تواند با هر بار ورود به خاک کشور کانادا، تا مدت زمان 6 ماه (180 روزه) در این کشور اقامت داشته باشد، اما این نوع از ویزا اجازه کار یا تحصیل را به دارنده ویزا نمی دهد؛ البته به جز کرسی و نشست های کمتر از 6 ماهه. در بعضی از موارد، این امکان وجود دارد که ویزای توریستی کشور کانادا را به ویزای تحصیلی، شغلی و یا اقامت دائم تبدیل کرد.

تفاوت بین ویزای مولتی کانادا و ویزای توریستی معمولی آن چیست؟


از سال 2015 اداره مهاجرت کانادا، ویزای مولتی این کشور را با هدف تسهیل ورود و خروج دو دسته عمده از متقاضیان ویزای توریستی راه اندازی کرد. در واقع ویزای مالتی یا 5 ساله کانادا، همان ویزای توریستی کانادا با ویژگی ها و کارکرد های متفاوت می باشد. ویزای مالتی کانادا به دارنده این اجازه را می دهد که تا زمان اعتبار پاسپورت خود، بدون محدودیت و نیاز به تمدید ویزا به این کشور سفر داشته باشد و در هر بار ورود، تا 6 ماه اقامت داشته باشد.
دو دسته عمده که اساسا ویزای مولتی کانادا برای سهولت ورود و خروج آن ها ارائه می شود، عبارتند از:
1. گروهی از افراد که با دلایل مورد تائید کنسولگری کانادا به صورت مداوم به این کشور سفر می کنند.
2. والدین و پدربزرگ های مسن و بازنشسته ای که قبلا از طریق فرزندشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده اند.

اما در حال حاضر برا0ی افرادی خارج از این دو دسته بندی این امکان وجود دارد تا جهت دریافت ویزای مولتیپل کانادا اقدام کنند.

مزایای ویزای مولتی کانادا چیست؟

مهم ترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور بدون نیاز به تمدید سالانه ویزا می باشد. اما میتوان یک سری مزیت های دیگری را برای ویزای مولتی کانادا عنوان کرد:
1. ورود به خاک کشور کانادا بدون محدودیت
2. امکان ورود به کشور کانادا از کلیه مرز های کشور های مختلف در زمان های مختلف
3. امکان اقامت در کشور کانادا تا 6 ماه پس از هر بار ورود
4. پس از اتمام مدت زمان 6 ماهه اقامت، شخص می تواند تنها برای چند ساعت از این کشور خارج شده تا بتواند خود را برای اقامت 6 ماه بعدی آماده کند. (خروج چند ساعته پس از اتمام مدت زمان 6 ماه و ورود به این کشور پس از چند ساعت، بلامانع است)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی کانادا:

پروسه اخذ ویزای کانادا با توجه به مراحل تکمیل پرونده، پیکاپ مدارک و صدور ویزا توسط کنسولگری کانادا در بازه زمانی بین 2 هفته تا 3 ماه (14 روز تا 90 روز) به طول می انجامد. با توجه به این مسئله، ارائه پاسپورتی که حداقل 1 سال از اعتبار آن باقی مانده است، الزامی می باشد. باقی مدارک اخذ ویزای کانادا به شرح زیر می باشد:
1. یک قطعه عکس 5/3 در 5/4 رنگی جدید با زمینه سفید به همراه فایل عکس (بین عکس و چهره فرد، نباید تفاوتی دیده شود. تفاوت از قبیل ریش، سبیل، عمل های جراحی وغیره)
2. ارائه اصل پاسپورت فعلی و پاسپورت های قبلی (اسکن تمامی ویزا های دریافتی در 10 سال اخیر) در صورت موجود بودن
* در صورت موجود نبودن ویزا ها، ارائه کارت پرواز های انجام به خارج از کشور نیز قابل قبول می باشد.

3. ترجمه رسمی شناسنامه به زبان انگلیسی
4. ترجمه رسمی سند ازدواج به زبان انگلیسی
5. ترجمه رسمی کلیه سند های ملکی از قبیل مسکن، زمین و دفتر ها و مغازه ها به زبان انگلیسی
6. گواهی تمکن مالی (حداقل 100 میلیون) ترجمه شده از بانک به همراه پرینت گردش حساب 4 ماهه گذشته به همراه مهر و امضاء شعبه
* در برگه تمکن مالی، باید موجودی حساب به دلار کانادا نیز ذکر شود.
7. ترجمه رسمی گواهی اشتغال کار، جواز کسب و یا روزنامه رسمی شرکت به نام متقاضی و همسر متقاضی به زبان انگلیسی
8. ترجمه رسمی بیمه تامین اجتماعی متقاضی و همسر متقاضی به زبان انگلیسی (در صورت موجود بودن)
9. ارائه دعوت نامه رسمی و معتبر
10. تکمیل فرم درخواست ویزا (گروه مسافرتی ویزالند این کار رو برای شما انجام میدهد)

 

شرایط اخذ ویزای مولتی کانادا:

اولین نکته اخذ ویزای مولتی کانادا این است که بهتر است، (تاکید میکنیم، بهتر است) شخص متقاضی قبلا یک سفر به منطقه شنگن داشته باشد( یعنی ویزای شنگن داشته باشد) مورد دیگر، ارائه نامه تمکن مالی مناسب می باشد. (برای هر شخص حدود 100 میلیون تومان) نامه های شغلی، بیمه و هر مدرک دیگری که وابستگی شخص را به کشور ایران نشان دهد، از موارد مورد نیاز اخذ ویزا است.

هزینه اخذ ویزای مولتی کانادا:

از آنجایی که طی چند سال گذشته و بر اساس قوانین جدید مهاجرتی کانادا ، تنها ویزای مولتی یا 5 ساله به اتباع ایرانی تعلق می گیرد.
هزینه اخذ ویزای مولتی کانادا توسط گروه مسافرتی ویزالند، 500 دلار برای هر شخص می باشد.

 

نکات مهم در اخذ ویزای مولتی کانادا:

1. نقض در تکمیل فرم های درخواستی سفارت کانادا، یکی از دلایل مهم ریجکتی و یا همان رد شدن ویزای شخص متقاضی می باشد. بنابراین با سپردن این امر مهم به موسسه مسافرتی ویزالند، شانس رد شدن ویزای خود را به حداقل برسانید.
2.تاریخ اعتبار ویزای مولتی کانادا هر شخص، با تاریخ اعتبار پاسپورت ایشان رابطه مستقیم دارد.
3. با توجه به اعمال محدودیت ها، متقاضیان گرامی می توانند درخواست پرداختی تعرفه های ویزای خود را به گروه مسافرتی ویزالند واگذار کنند.

سوالات متداول اخذ ویزای مولتی کانادا:

1. چرا به ویزای مولتی کانادا، ویزای 5 ساله می گویند؟
واقعیت ویزای مولتی کانادا این است که، اعتبار ویزای مولتی کانادا تا یک ماه پیش از اعتبار پاسپورت متقاضی می باشد. از آنجایی که اعتبار پاسپورت های صادر شده برای ایرانیان 5 ساله می باشد، این ویزا را در ایران، ویزای 5 ساله کانادا نیز می نامند.

 

2. آیا کلمه اخذ ویزای تضمینی کانادا، واقعیت دارد؟
اگر چه برخی از موسسات به ظاهر حرفه ای با هدف جذب مشتریان از کلمه اخذ ویزای تضمینی استفاده می کنند، اما واقعیت این است که در اخذ هیچ نوعی از ویزا، هیچ تضمینی وجود ندارد. اما نکته قابل توجه در اخذ ویزا این می باشد که فرد متقاضی با انتخاب موسسه معتبر و با کارنامه درخشان و رزومه ای پربار در امر گردشگری، می توانند شانس اخذ ویزا را برای شما به حداکثر برسانند.

 

3. برای ویزای کانادا حتما به دعوت نامه نیاز داریم؟
خیر، هیچ الزامی برای داشتن دعوت نامه نیست اما، اگر دعوت نامه داشته باشید، شانس اخذ ویزای شما بیشتر خواهد شد.

 

4. داشتن برنامه سفری برای سفر به کانادا مهم است؟
بله. داشتن برنامه سفری به شما کمک می کند که شانس دریافت ویزا برای شما بالاتر برود به این صورت که، برنامه سفری به افسر کنسولگری اثبات می کند که شما قصد برگشت به کشور خود را دارید.

 

5.در صورت داشتن تمام شرایط، چقدر تضمین برای ویزا شدن وجود دارد؟
از بین تمامی مدارک، اسناد ملکی شخص متقاضی، تمکن مالی و گردش حساب از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. در صورتی که تمام مدارک و شرایط را دارا باشید، 90 درصد احتمال ویزا شدن شما وجود دارد. 10 درصد باقی مانده را می توان به نحوه برخورد با افسر کنسولگری، اثبات برگشت به خاک وطن و مواردی از این قبیل می باشد. در اغلب موارد، بدون هیچ دلیل قانع کننده ای درخواست ویزای شما با شکست مواجه خواهد شد.


 

6. برای شرکت در یک کنفرانس در کانادا، چه نوع دعوت نامه ای لازم است؟
برای شرکت در کنفرانس ها، سمینار ها و همایشات در کشور کانادا، نیاز به دعوت نامه تجاری از این کشور می باشد.

 

7. مدارک مورد نیاز سفارت کانادا، به چه زبانی باید ترجمه شود؟
کلیه مدارک درخواستی سفارت کانادا، باید توسط دارالترجمه های رسمی دادگستری به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

 

8. مصاحبه ویزای کانادا به چه صورت است؟
ویزای مولتی کانادا مصاحبه ندارد. کلیه مدارک به صورت اینترنتی برای سفارت کانادا ارسال می شود و برای بررسی آن ها نیازی به حضور شخص نیست. در بعضی از موارد خاص، از متقاضی درخواست می شود که برای مصاحبه، به یکی از سفارت خانه های کشور کانادا مراجعه کنند.

 

9. مهم ترین عامل تعیین مدت اعتبار ویزای مولتی کانادا چیست؟
از مهم ترین عوامل تعیین کننده مدت اعتبار ویزا می توان به افسر مهاجرت (افسر بررسی کننده پرونده)، اعتبار پاسپورت، دعوت نامه ارسال شده از کانادا و افسر مرزی مستقر در فرودگاه اشاره کرد.

10. مجرد یا متاهل بودن برای ویزای کانادا چقدر اهمیت دارد؟
مطمئنا مجرد یا متاهل بودن شخص متقاضی در اخذ ویزا هر کشوری تاثیر به سزایی دارد؛ اما مجرد هایی با تاریخچه سفری عالی و تمکن مالی بالا نیز می توانند برای دریافت ویزای مولتیپل کانادا اقدام کنند.

 

11. پس از ریجکت شدن، چند وقت بعد میتوانیم دوباره اقدام کنیم؟
پس از رد شدن درخواست ویزای کانادا، هیچ محدودیت زمانی وجود نداشته و شما میتوانید یک ماه بعد از ریجکتی دوباره اقدام کنید.

 

12. اگر بیشتر از 6 ماه در خاک کانادا اقامت داشته باشیم، چه می شود؟
پس از 6 ماه حتما باید مهر خروج از کانادا در پاسپورت شما ثبت شود. اگر این اتفاق رخ ندهد، پلیس کانادا می تواند شما را دستگیر کرده و به کشور مادری خود دیپورت کند. پس از دیپورت شدن نیز ویزای شما باطل می شود.

 

منبع: ویزالند، ویزای کانادا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.